Avionski program

Kompanija SKF je vodeći svetski dobavljač širokog asortimana rešenja za avionski i kosmički program, u koji spadaju ležajevi, zaptivke, klipnjače, amortizeri, precizni elastomerni uređaji i opremu za sisteme komande letova za vazdušne okvire, aero motore i menjače.

SKF Aerospace svojim prisustvom u celom svetu uslužuje sve igrače u industriji za vazdušni i kosmički program i pruža im podršku za razvoj njihovih novih programa. Od glavnih klijenata pa do njihovih dobavljača, od proizvođača originalne opreme (OEM) do kompanija za održavanje, remont i popravke (MRO), kompanija SKF dostavlja rezervne delove, sveobuhvatne usluge remonta i legure čelika visokih performansi za primenu u vazdušno kosmičkom programu.

Više od 2600 ljudi na 10 industrijskih lokacija može vam ponuditi najinovativnija rešenja zasnovana na iskustvu u vazdušno kosmičkom programu koje je duže od 100 godina.

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo