Kompresori

Težak rad i stanje na tržištu

Bez obzira na dizajn i primenu, industrijski kompresori su se uvek suočavali sa teškim radnim uslovima. Danas, uslovi na tržištu i zakonske regulative postaju jednako zahtevne.

Rastući globalni zahtevi pokreću globalnu proizvodnju i konkurenciju. Povećanje cena goriva i strožiji državni propisi podstiču razvoj energetski efikasnijih uređaja, koji su u skladu sa ekološkim propisima. A krajnji klijenti svuda traže proizvode koji su spremni za radi i rešenja za potpunu podršku.

SKF može da pomogne

Kao vodeći dobavljač ležajeva i inženjerskih rešenja za industriju kompresora, SKF decenijama pomaže proizvođačima opreme i operaterima da ispune ove i druge izazove za performanse.

Blisko sarađujući sa vodećim proizvođačima, kompanija SKF je razvila inovativna inženjerska rešenja i novitete u dizajnu ležajeva. Ova rešenja omogućavaju proizvodnju i rad uz kompresore koji su bezbedniji, sa boljim učinkom i imaju manji utrošak energije.

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo