Građevinska mehanizacija

Rad pod opterećenjem

Uprkos velikim opterećenjima i teškim uslovima, operateri na građevinama su pod pritiskom da pokreću opremu kako bi održali visoku produktivnost i smanjili vreme u kom mašine ne rade. Sa druge strane, proizvođači opreme su pod pritiskom da proizvode proizvode sa boljim performansama i funkcijama, uz konkurentnu cenu i usaglašavanje sa zakonima o emisijama.
SKF može da pomogne
U njihovoj potrazi za konkurentnim rešenjima, mnogi vodeći svetski proizvođači opreme obratili su se kompaniji SKF za pomoć. Pomoću velikog iskustva u upotrebi građevinskih vozila i širokog spektra proizvoda i rešenja, kompanija SKF je u mogućnosti da pruži potpuno integrisana, optimizovana rešenja.

Od savršeno adaptiranih, prilagođenih rešenja do dokazanih proizvoda sa police, kompanija SKF pruža rešenja koja omogućavaju pogodnosti performansi sledeće generacije za građevinsku opremu:
  • Smanjenje potrošnje goriva
  • Smanjenje uticaja na životnu sredinu
  • Povećanje servisnih intervala opreme
  • Poboljšanje stanja mašine i rukovanje sredstvima 
  • Povećanje ergonomije i udobnosti za operatera

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo