Energija okeana

Postizanje konkurentnosti je veoma važno

Energija okeana
Za dugoročno korišćenje u sektoru energije okeana, smanjenje troškova energije (COE) do nivoa konkurentnosti sa ofšor vetrom i drugim tradicionalnim metodama za dobijanje energije je apsolutni ključ uspeha.

Prebrodite izazove za dobijanje energije iz okeana uz kompaniju SKF

Kompanija SKF ima mnogo decenija iskustva u radu sa vetroma, pomorstvom, hidro-električnom i ofšor industrijom nafte i gasa širom sveta. Kompanija SKF sada koristi tehnička znanja i inovativne veštine stečene od ovih sinergijskih industrija kako bi rešila probleme vezane za dobijanje energije iz okeana.
Sa sedištem u Škotskoj, naš tim za energiju okeana sarađuje sa razvojnicima prototipnih uređaja i dobavljačima pod-komponenti, pomažući im u dizajniranju pouzdanosti u ranoj fazi. Naš trud im pomaže da osiguraju svoju dostupnost u budućnosti i proizvodne ciljeve.
Mi takođe pomažemo u optimizaciji strategija održavanja i rešavanju problema održavanja, prepoznajući teška i nepristupačna okruženja u kojima oprema za dobijanje energije iz okeana mora da radi.

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo