Trkanje

pobeda na trci
SKF trkački logo
Kompanija SKF je uključena u trkanje skoro ceo vek. Možda samo nekoliko okruženja nudi intenzivnije i teže uslove za testiranje od vrhunskih trka. Kompanija SKF pruža inženjerska rešenja klijentima iz oblasti trkanja i proizvođačima trkačke opreme širom sveta. Oblast trka može predstavljati momentalni prostor za testiranje za dokazivanje novog dizajna, novih tehnika i novih ideja. SKF Racing radi na usklađenim projektima razvijenim za najzahtevnije i najprestižnije proizvođače na svetskom trkačkom tržištu. Od klasičnog plavog Bugatija iz 1930-ih sa ležajem za centriranje bregaste osovine do sofisticiranih i veoma kompleksnih današnjih Grand Pri modela, tehnologija SKF održala je menjače, bregaste osovine i točkove u radu. Od Grand Pri automobila i karting trka, do kamiona i bicikli, i ovalnih staza NASCAR-a u Americi, kompanija SKF je tu. Odsek za trkanje pruža tehničku pomoć timu Scuderia Ferrari, pošto je njihov zvanični snabdevač, kao i drugim važnim timovima u F1 i drugim kategorijama: za Ducati Corse u Moto Gp i Granturismo šampionatima i za Penske Racing timove u NASCAR šampionatu u SAD.
Od 2012. godine sklopljeno je novo partnerstvo sa Penske Racing timovima, omogućavajući kompaniji SKF da testira svoje proizvode pod najtežim uslovima u NASCAR i IndyCar trkama.

SKF Racing - Inovacije u kretanju

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo