Železnica

Partnerstvo u roku trajanja

Konceptom partnerstva u roku trajanja, kompanija SKF donosi svo svoje iskustvo i tehnologije kako bi pomogla klijentima iz železnice da savladaju svoje ekonomske i ekološke izazove:
  • Inovacije za profitabilni i održivi rast
  • razvoj i implementacija
  • upravljanje sredstvima i proizvodnja
  • lokalno prisustvo
Specifikacije
Kao predvodnik na tržištu i donosilac trendova u tehnologiji, kompanija SKF je posvećena posebnim zahtevima u železničkoj industriji i pruža prilagođena rešenja i proizvode.
Dizajn i razvoj
Platforme za učenje kompanije SKF i ustanovljena praktična iskustva pružaju preciznu analizu klijenta i rešenja orijentisana ka budućnosti - na osnovu ekonomskih i ekoloških zahteva.
Ono što spaja kompaniju SKF sa njenim klijentima više je od partnerstva, to je bliska i veoma prisna veza od početka, koju podstiču zajedničke vrednosti: bezbednost, kvalitet, profitabilnost i ušteda energije.
Proizvodnja i testiranje
Kompanija SKF ima iskusan tim i savršene standarde za proizvodnju, koje prate kontrola kvaliteta i tehnike za proveru kvaliteta.
Presudna stvar za dugoročnu saradnju je strogi učinak i testiranje izdržljivosti pomoću moderne opreme za testiranje u laboratoriji kao i na terenu, sertifikovano od strane kvalifikovanih organa.
Instaliranje i puštanje u rad
Servis za instalaciju kompanije SKF pruža najbolje holističke usluge od homologacije do montiranja na lokaciji, uključujući uputstva za upotrebu i dokumentaciju za individualnu obuku.
Visoko stručan inženjerski tim lokalnog predstavništva za prodaju i usluge kompanije SKF pruža klijentima iz železnice namensko znanje i ličnu podršku, na lokalnom jeziku i za prilagođene potrebe.
Snažni lokalni resursi kompanije SKF pružaju mogućnost za najbolje usluge za klijente iz industrije globalne železnice, sa predstavništvima distributera na 15.000 lokacija, u više od 130 zemalja - logističke usluge u najboljem svetlu.
Rad i praćenje
Kompanija SKF poseduje znanje o rotacionim mašinama koje se ne može naći bilo gde drugo na svetu. Bliska partnerstva sa našim klijentima pružila su nam jedinstveno i blisko razumevanje postupaka i izazova koji su posebni za svaku veliku granu industrije.
Kao rezultat toga, kompanija SKF izdvaja se kao neko ko pruža kompletna rešenja za povećanje do maksimuma produktivnosti mašina i postrojenja. Početna oštećenja mogu se otkriti, a mehanički kvarovi sprečiti – za smanjenje troškova tokom radnog veka.
Upotrebom sistema za praćenje stanja i primenom sofisticiranih algoritama za obradu podataka moguće je otkriti početna oštećenja i omogućiti dovoljno vremena za popravke pre nego što dođe do značajnih mehaničkih kvarova.
Održavanje i popravka
Održavanje i popravke od strane kompanije SKF pruža duži radni vek proizvoda, smanjuje neplanirano održavanje i povećava radno vreme. Kompanija SKF pruža individualnu strategiju održavanja i inženjerski plan.
Kompanija SKF vraća ležajeve u njihovo originalno stanje koristeći najnovije tehnologije, stroge smernice za ponovnu upotrebu, napredne sisteme za reparaciju i primerenu kontrolu kvaliteta.
Kao novo: maksimalna produktivnost, manji troškovi tokom radnog veka, performanse iste kao kod novih delova i pouzdanost, smanjeni uticaj na životnu sredinu. Kompanija SKF koristi materijale istog kvaliteta, metode i mašine za reparaciju ležajeva koji su isti kao oni koji se koriste u njihovom postupku proizvodnje.

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo