Kamioni, prikolice i autobusi

Da li želite da povećate svoju pouzdanost, održivost i profitabilnost? Glavčine točkova kompanije SKF omogućavaju 1 000 000 km i duži radni vek!

Uz povećanje troškova za gorivo, putarine, vozače i stručne tehničare, vlasnici voznih parkova znaju da, kako bi nastavili profitabilno poslovanje, moraju da traže efikasnost u svakoj oblasti njihovog rada. Potrebe vlasnika voznih parkova da povećaju radno vreme voznog parka i smanje ukupne troškove rada (TCO) predstavljaju izazove i prilike za proizvođače kamiona, prikolica i autobusa. Pomažući vlasnicima i rukovaocima da reše kritične probleme - pouzdanost, efikasnost i bezbednost - proizvođači mogu da preuzmu primat na tržištu i steknu lojalnost klijenata koja će se vremenom isplatiti. Naravno, vlasnici voznih parkova ceniće proizvođače koji im pomognu da ispune tesne rasporede dostave, smanje troškove održavanja i izbegnu neplanirane kvarove koji dovode do gubitka profita i ponekad, do gubitka klijenata. Sposobnost korišćenja resursa pouzdanih tehničkih partnera biće izuzetno važna kada proizvođači i vrhunski dobavljači pristupe važnim izazovima konkurentne industrije.

SKF može da pomogne

Uz decenije bliske saradnje sa vodećim proizvođačima kamiona i prikolica i njihovim dostavljačima za komponente, kompanija SKF razume probleme koji prate vaše poslovanje. Ovo razumevanje povećava se iskustvom oslanjanja na globalni vozni park koji je kičma SKF logističkih usluga. Od početka industrije kamiona, ležajevi kompanije SKF postavili su zlatni standard za učinak za motore, menjače, pogonske grupe i glavčine točkova. Mi smo bili prvi pioniri u mnogim industrijama, od spojenih glavčina točkova do zaptivnih sistema koji su promenili očekivanja za radni vek komponenti. Kompanija SKF je u mogućnosti da sistemski pristupi dizajnu kako bi vas održala na vrhu razvojne tehnologije.

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo