Dvotočkaši i trotočkaši 

Ispunite svoje izazove za danas i sutra uz Snagu inženjeringa znanja.
Kompanija SKF sa više od 60 godina iskustva u industriji dvotočkaša i trotočkaša za puteve i van puteva. U ovoj veoma konkurentnoj industriji, temeljno inženjersko iskustvo i globalni resursi kompanije SKF upotrebljeni su u razvoju rešenja za ispunjavanje zahteva koji se stalno povećavaju, za vodeće proizvođače dvotočkaša širom sveta.
Iskustvo kompanije SKF za ležajeve i jedinice, tehnologiju zaptivki, podmazivanje, mehatroniku i softver za dinamično modelovanje pruža inženjerima mogućnost da pruže spektar praktičnih profitabilnih i primenljivih rešenja. Mi to nazivamo „Moć inženjeringa znanja“ i od velike je pomoći vodećim proizvođačima i visoko rangiranim dobavljačima širom sveta za:
  • smanjenje ukupnih troškova vlasništva
  • Smanjenje CO2 emisija
  • Smanjenje potrošnje goriva
  • Poboljšanje bezbednosti i ergonomije
  • Pojednostavljivanje sklapanja
  • Smanjenje vremena lansiranja proizvoda na tržište
  • Smanjenje težine komponenti
  • Smanjenje potraživanja i troškova vezanih za garancije

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih kompanija SKF sklapa partnerstva sa vodećim vrhunskim trkačkim timovima, pružajući svoje iskustvo za rotacione mašine i dvotočkaše kako bi oni izdržali najveće tehničke izazove. Uz blisku poslovnu saradnju i tehničko sponzorstvo, inženjeri kompanije SKF bili su u mogućnosti da sarađuju sa nekoliko proizvođača kako bi razvili inovativne komponente, poboljšali postojeće proizvode i generisali kontinualno poboljšanje performansi.

Tehnička podrška kompanije SKF doprinela je uspehu mnogih timova, pomažući im da osvoje više od pedeset svetskih šampionata u svim kategorijama. Naš trud im je pomogao da stignu do podijuma. Sarađivali smo sa dva proizvođača dvotočkaša da bismo razvili nove nivoe performansi i izdržljivosti vozila, pomažući im da poboljšaju vozila koja lansiraju na tržište.

Takođe pružamo tehničku pomoć nekim od najvažnijih proizvođača u industriji, kao što su Ducati Corse i Betamotor

Svaka primena ima svoje zahteve

Pronađite informacije o rešenjima za ispunjavanje vaših posebnih potreba za određenu primenu kada kliknete ovde. Imajte u vidu da su ove informacije trenutno dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo