SKF servis za inženjerske konsultantske usluge

Optimizujte učinak vašeg dizajna uz znanje kompanije SKF

Razvoj novog menjača sa većom snagom, poboljšanje postojeće gasne turbine radi ispunjavanja povećanih zahteva tržišta ili dizajniranje potpuno nove generacije turbina na vetar za veći stepen zarađenih kilovata. Spektar razvojnih projekata je veoma širok. Brza globalizacija čini da tehnički razvoj bude još važniji, samo uz inovativna rešenja i povećani kvalitet i učinak vaša mašina može biti ispred vaše konkurencije i da potpuno doprinese vašim krajnjim klijentima.

Da biste uspešno vodili razvojne projekte često vam je potrebno da imate vrhunsko znanje u različitim oblastima, kao što su vrhunski stručnjaci za proračune i stručnjaci za materijale. Kompetencije koje nisu uvek dostupne u vašoj kompaniji.

Vaš stručni inženjerski partner

Kompanija SKF je dobro poznati svetski dobavljač ležajeva, uz preko 100 godina iskustva vezanog za sve vrste mašina i grana industrije. Ali kompanija SKF može da pruži mnogo više.

Servisi za inženjersku konsultaciju kompanije SKF upošljavaju iskusne inženjere i vođe projekata koji mogu da pruže podršku za sve, od nauka o materijalima, podmazivanju i znanju iz tribologije do potvrde novih dizajna upotrebom jedinstvenih SKF programa za simulaciju. Imamo blisku saradnju sa stručnjacima iz SKF i najmodernijim SKF laboratorijama i centrima za istraživanje širom sveta. Primena proverenih postupaka kao što je dizajn za Six Sigma omogućava vam da brže razvijete robusna rešenja. Možemo da kombinujemo pravo znanje iz SFK, iskustvo i opremu i posebno kreirano rešenje koje odgovara vašim potrebama, i pružimo vam podršku za vreme celog radnog veka vaših proizvoda.

SKF servis za inženjersku konsultaciju pomogao je mnogim klijentima da:
  • optimizuju kvalitet i učinak njihovih uređaja
  • smanje vreme do izlaska na tržište pomoću brže potvrde dizajna i profesionalnog testiranja
  • pronađu prave uzroke kvarova na ležajevima i mašini.

Najveći deo našeg posla obavlja se za stalne klijente, od malih lokalnih preduzeća do dobro poznatih kompanija koje su vodeće u svojim granama industrije.

Kontaktirajte nas

SKF servis za inženjersku konsultaciju radi na globalnom nivou i ima timove koji su smešteni u Kini, Nemačkoj, Indiji, Italiji, SAD, Švedskoj, Francuskoj i Holandiji. Kontaktirajte svog lokalnog predstavnika za prodaju ili inženjera za primenu, ili nas kontaktirajte direktno koristeći dugme za kontakt na gornjem desnom delu ove strane.

Servisne informacije

Imajte u vidu da veze u nastavku vode do informacija koje su dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo